Introduction » За видами подарунків / виробів » Свічки оригінальні » Енергетична воскова свічка «Червона»


        

Енергетична воскова свічка «Червона»

 

Availability: В наличии
Product no.: СВ0005
Цена:
100 грн (Неплательщик НДС)

into the basket:
  шт.  

Варіанти товару

Енергетична воскова свічка «Червона»

(залучення кохання, романтики, активної енергії)

З олією Іланг-іланг

Віск славиться своїми цілющими властивостями. При згорянні він виробить фітонциди (це виділяються рослинами біологічно активні речовини), які мають імуностимулюючі властивості для людини.

Червона свічка – використовується в любовній магії, для покращення здоров'я та долі. Крім того, вона є символом пристрасті та творчості.

Червоний є кольором крові, отже, життя, здоров'я, сміливості, спортивних досягнень та успіху загалом. Він викликає прискорене дихання, збуджує нервову систему та стимулює роботу мускулатури. Крім того, цей колір уособлює бажання та прагнення бути переможцем, завойовником та добиватися удачі у всіх сферах життя.

Енергія червоних воскових свічок підтримує силу волі, мужність, посилює магнетизм, допомагає боротися з лінощами, захищає від ментальних та фізичних атак.

Свічка з маслом Іланг-ілангу притягує любов і позитивну енергію світу, що вирівнює енергетичну оболонку, відновлює симетрію, сприяє розвитку високих чакр.

Корисна у зміцненні кохання, миру та сексуальності.
Приносить душевну енергію, любовну енергію, сили на нові починання та прагнення
.

Поводитися з червоною магічною восковою свічкою необхідно дуже обережно, оскільки вона має дуже сильну енергетику.

 

Свічка скручена певним чином на Залучення!!!, тому її не можна використовувати на Звільнення!!!

 

Особливого ефекту можна досягти, якщо запалювати її по вівторках, але особливу силу вона матиме на місяць, що росте. Як росте Місяць, так з ним росте благополуччя та інші блага для Вас.

Горіти свічка може стільки часу, скільки ви вважаєте (відчуєте) за потрібне, але не менше 10 хвилин, т.к. за цей час, крім залучення, йде очищення будинку від негативу. Бажано, щоб свічка горіла доти, доки не перестане тріщати і коптити. Якщо вона коптить – значить спалюється весь негатив вдома та людини.

Правила безпеки: 

Увага! У виготовленні свічки використовується ефірна олія! Переконайтеся, що у вас не алергії на цю ефірну олію, перш ніж ви її запалюватимете!

Дуже рекомендується до запалювання зняти зі свічки усі прикраси.

Свічку необхідно поставити на широку тарілку, т.к. крім гніт горітимуть вкраплення ефірних олій! Не можна використовувати свічник. Свічку не можна відставляти без нагляду!

Задування свічки не рекомендується, оскільки це зменшуватиме Ваш енергетичний посил! Гасити полум'я свічки потрібно або вологими пальцями, або накривати, щоб не надходив кисень.

 

Свічка – енергетично дуже сильна річ, несе позитивну енергію, тому вона є гарним подарунком для близьких Вам людей!

Більше інформації про свічки та інші авторські подарунки Ви знайдете на сайті та сторінці у Фейсбуці.

 

Свічка розроблена та підготовлена Творчою майстернею «Poli-Art» - poli-art.com.ua

Підписуйтесь на сторінку у Фейсбуці: www.facebook.com/tmpoliart

NjMwNDdmNW