Introduction » За видами подарунків / виробів » Свічки оригінальні » Енергетична воскова свічка «Чорна»


        

Енергетична воскова свічка «Чорна»

new

 

Availability: В наличии
Product no.: СВ0004
Цена:
100 грн (Неплательщик НДС)

into the basket:
  шт.  

Варіанти товару

Енергетична воскова свічка «Чорна»

(позбавлення від негативного впливу)

З олією Меліси

Віск славиться своїми цілющими властивостями. При згорянні він виробить фітонциди (це виділяються рослинами біологічно активні речовини), які мають імуностимулюючі властивості для людини.

В магії чорний колір — колір закінчень, що несуть у собі насіння нових початків. Він може використовуватися для вигнання цього негативного, забуття колишніх прикрощів і розриву відносин, що зжили себе; допомагає переживати нещастя, зняття псування та психічної захисту.

 

Чорний колір притягує негатив, а полум'я свічки випалює його. У позитивному сенсі чорний, як і коричневий, колір прийняття та прощення своїх слабкостей, тобто це колір прощення.

 

Олія Меліси здатна створити щільний щит навколо людини, яка рятує від чужого недоброзичливості. Позбавляє поганого ока, негативної енергії, спрямованої на вас. Допомагає позбутися старих та свіжих енергетичних «хвостів».

Забирає меланхолії, депресії, хвороби.

 

Свічка скручена певним чином на Звільнення!!!, тому її не можна використовувати на Залучення!!!

Чорні свічки найкраще запалювати по суботах. Краще вона працюватиме, якщо запалювати на спадаючий місяць.

Під час того, як свічка горить, розслабтеся, посидіть і подивіться на вогонь. Можливо будуть спадати на думку незвичайні спогади, це нормально. Горіти свічка може стільки часу, скільки ви вважаєте (відчуєте) за потрібне, але не менше 15 хвилин, т.к. за цей час йде очищення вас та вдома від негативу. Бажано, щоб свічка горіла доти, доки не перестане тріщати і коптити. Якщо вона коптить - значить спалюється весь негатив будинку та людини. Якщо ви відчуєте, що свічка має згоріти повністю, то зробіть це, це означає, що так потрібно для повного зняття впливу!

 

Правила безпеки: 

Увага! У виготовленні свічки використовується ефірна олія! Переконайтеся, що у вас не алергії на цю ефірну олію, перш ніж ви її запалюватимете!

Дуже рекомендується до запалювання зняти зі свічки усі прикраси.

Свічку необхідно поставити на широку тарілку, т.к. крім гніт горітимуть вкраплення ефірних олій! Не можна використовувати свічник. Свічку не можна відставляти без нагляду!

Задування свічки не рекомендується, оскільки це зменшуватиме Ваш енергетичний посил! Гасити полум'я свічки потрібно або вологими пальцями, або накривати, щоб не надходив кисень.

 

Свічка – енергетично дуже сильна річ, несе позитивну енергію, тому вона є гарним подарунком для близьких Вам людей!

 

Більше інформації про свічки та інші авторські подарунки Ви знайдете на сайті та сторінці у Фейсбуці.

 

Свічка розроблена та підготовлена Творчою майстернею «Poli-Art» - poli-art.com.ua

Підписуйтесь на сторінку у Фейсбуці: www.facebook.com/tmpoliart

MDVlYjY2MD