Introduction » За видами подарунків / виробів » Свічки оригінальні » Енергетична воскова свічка «Зелена»


        

Енергетична воскова свічка «Зелена»

 

Availability: В наличии
Product no.: СВ0007
Цена:
100 грн (Неплательщик НДС)

into the basket:
  шт.  

Варіанти товару

Енергетична воскова свічка "Зелена"

(залучення грошей, благополуччя, успіху у роботі та бізнесі)

З олією Кедра

Віск славиться своїми цілющими властивостями. При згорянні він виробить фітонциди (це виділяються рослинами біологічно активні речовини), які мають імуностимулюючі властивості для людини.

Зелена свічка допомагає у досягненні матеріального благополуччя, процвітання, у залученні удачі, грошей, відродженні та цілительстві.

Саме зелена свічка допомагає для покращення своїх фінансових справ або на початку будь-якої нової справи.

Свічку зеленого кольору запалюють, коли намагаються зробити правильний вибір. Нехай свічка трохи погорить доки ви міркуєте над ухваленням рішення. Можливо, правильне рішення матеріалізується прямо з повітря, з нізвідки. Зелена свічка діє як помічник у важких справах, саме в процесі діяльності, в роботі.

Такі обряди проводяться на зростаючий місяць. Важливо позбутися відволікаючих факторів - здійснювати ритуал краще перебуваючи віч-на-віч із собою. Крім того, важливо перед обрядом очистити свої думки та енергію місця, де буде проведено рітуал.

Енергія Кедра допомагає у розвитку духовності. Відкриває грошовий канал, відкриває шляхи проектам та монетизації планів.

Кедр посилює процеси відновлення та оновлення енергії аури, нарощує витончені шари, допомагає швидко відновити сили та енергію при хворобах та надмірних навантаженнях на нервову систему.

Надає обґрунтованість і шляхетність думкам і вчинкам, впевненість та рішучість.

 

Свічка скручена певним чином на Залучення!!!, тому її не можна використовувати на Звільнення!!!

 

Правила безпеки: 

Увага! У виготовленні свічки використовується ефірна олія! Переконайтеся, що у вас не алергії на цю ефірну олію, перш ніж ви її запалюватимете!

Дуже рекомендується до запалювання зняти зі свічки усі прикраси.

Свічку необхідно поставити на широку тарілку, т.к. крім гніт горітимуть вкраплення ефірних олій! Не можна використовувати свічник. Свічку не можна відставляти без нагляду!

Задування свічки не рекомендується, оскільки це зменшуватиме Ваш енергетичний посил! Гасити полум'я свічки потрібно або вологими пальцями, або накривати, щоб не надходив кисень.

 

Свічка – енергетично дуже сильний предмет, несе позитивну енергію, тому вона є добрим подарунком для близьких Вам людей!

 

Більше інформації про свічки та інші авторські подарунки Ви знайдете на сайті та сторінці у Фейсбуці.

 

Свічка розроблена та підготовлена Творчою майстернею «Poli-Art» - poli-art.com.ua

Підписуйтесь на сторінку у Фейсбуці: www.facebook.com/tmpoliart

MmQzM