Introduction » ♥ Корисні статті ♥ » Вулканічна лава або Лавовий камінь (лікувальні та магічні властивості)


        

Вулканічна лава або Лавовий камінь (лікувальні та магічні властивості)

 

Цена:
0 грн (Неплательщик НДС)

Вулканічна Лава (Лавовий камінь)

Всі знають що таке лава. Лава – це кров Землі.  Лавовий камінь – це закаменіла лава. Вважається, що лава вбирає енергію Землі, тому приносить в життя стабільність та умиротворення.

Проходячи товщі землі вона розплавляє різні породи на своєму шляху тому в ньому можна знайти всі відомі хімічні елементи. Лава, маючи в собі вогняне походження навіть у вигляді намистин та прикрас дає тепле відчуття.

Якщо говорити про стихії, то лава походить вогонь, землю, охолоджується та затвердіває на повітрі та у воді. Тому цей камінь часто називають каменем 4х стихій.

 

Лікувальні властивості

Лава, як камінь стабільності несе в собі заспокійливу дію для нервової системи, має релаксуючий ефект. Допомагає жити у згоді з собою. Знімає спазми та болі. Вирівнює артеріальний тиск. Зміцнює імунну систему.

Лава дуже потрібна людині, що давно потребує відпочинку, хто втомився від перенапруження та довгої роботи без відпусток. Камінь робить повне перезавантаження всього організму, відновлює фізичний та психологічний стан, повертає енергію та вносить баланс.

 

Магічні властивості

Лава допомагає людині мати впевненість в своїх силах та допомагає визначитися у своїх мріях та цілях. Людина починає більше відчувати інтуїтивно, розуміти знаки долі та починає звертати увагу на свої приховані таланти.

Крім цього, лава дуже добре допомагає в бізнесі, наділяючи людину інтуїцією до тих чи інших кроків, впевненістю в потрібному направленні сил та дій. Вона посилює мотивацію та допомагає у вирішенні тих чи інших бізнес-питань найлегшими зусиллями.


Як носити

Носити камінь можна і різних виробах: браслети, сережки, намиста, брелоки, закладки, підвіски, чотки, пірамідки тощо. Прикраси можна зробити комбіновані з декількох каменів (тоді вони несуть енергію та дію сплітаючись та комбінуючись один з одним), а можна з моно (один вид каменю). Найкраще коли камінь має можливість  торкатися до тіла, тоді він найкраще взаємодіє з власником.

Виріб з потрібним каменем можна обрати в каталозі або замовити індивідуально. При замовленні індивідуально ми можемо відштовхуватись від вашого бажанні взаємодії на якесь направлення (бізнес, здоров’я, відносини, навчання тощо), від кольорової гами та стилю прикраси (етно, сучасний, романтичній тощо). Або використовувати каміння під планету вашого народження (день, зодіак тощо).

 

Як чистити та заряджати вироби з каменю в іншій статті.


Автор - Поліна Петровець.

Використання текстів та зображень можливо виключно з посиланням на сайт: poli-art.com.ua

NTllYzJlM