Introduction » За видами подарунків / виробів » Авторські прикраси » Брошка в'язана з кварцем, аметистами та агатами "Бризки прохолоди"


        

Брошка в'язана з кварцем, аметистами та агатами "Бризки прохолоди"

new

 

Availability: В наличии
Product no.: У0566
Цена:
430 грн (Неплательщик НДС)

into the basket:
  шт.  

Брошка в'язана з кварцем, аметистом та агатом "Бризки прохолоди".

Авторська робота Поліни Петровець.

Цього року будут трендовими курточки-джинсовки. Що дуже тішить, бо це дуже зручний одяг + важко знайти щось більш універсальне, що підійде до будь-якого одягу!

Якщо ви ще не маєте джинсовку, то при купівлі звертайте увагу виключно на класичні моделі блакитного та світло синього кольору без вишивок, розпису, вичурної фурнітури тощо.

Хочете, щоб річ була універсальною + актуальною на роки = купуйте просту річ, максимально класичну!

А чим зробити її "своєю"?
Для цього підійдуть:
- брошки
- намиста та кулони
- хустки
- сумки
Тощо

Аксесуари додадуть і індивідуальності, і підтримають образ, бо погодьтесь, що джинсовка з класичною сукнею та джинсовка з штанами в спортивному стилі вимагають різних аксесуарів і прикрас!

Підкажу і по брошкам. З сьогоднішніми тенденціями в комбінуванні всього з усім, можна експериментувати з будь-якими брошками, тим паче, що джинс стерпить усе.

Але мені здається, що в'язані брошки з натуральних бавовняних ниток найкраще "працюють" з джинсовками. Виходить найгармонійніша пара!

Тож думайте, обирайте...

Матеріали: натуральні бавовна та оксамит, а також кварц, аметист та агат, бісер, фурнітура бронзового кольору - біжутерний сплав, основа брошки - мешковина з металевою подвійною застібкою: шпилька і "крокодильчик".

Розмір брошки: приблизно 11,0 см. х 10,5 см.

Брошка упаковується у крафтову коробочку, а за додаткову оплату - у брендовану дерев'яну скриньку.

Певна частина грошей (не менше 30%) підуть на підтримку Збройних Сил України.

Звертаю Вашу увагу на те, що реальний колір роботи може відрізнятися від фотографій на сайті (це  залежить від налаштуваннь мого і Вашого моніторів).

Копіювання і розміщення в інтернеті зображеннь і описів з цього сайту дозволяється лише з вказівкою посилання на сайт: poli-art.com.ua

Приєднуйтесь до сторінки у Фейсбуці : https://www.facebook.com/tmpoliart , щоб слідкувати за новинками та приймати участь в розіграшах подарунків!

YTZiM2RmN2