Introduction » За видами подарунків / виробів » Авторські прикраси » Брошка валяна з моховим агатом, кварцем, цоїзитом, гранатом і яшмою "Аромат галявини Журавлини"


        

Брошка валяна з моховим агатом, кварцем, цоїзитом, гранатом і яшмою "Аромат галявини Журавлини"

new

 

Availability: В наличии
Product no.: У0921
Цена:
780 грн (Неплательщик НДС)

into the basket:
  шт.  

Брошка валяна з моховим агатом, кварцем, цоїзитом, гранатом і яшмою "Аромат галявини Журавлини"

Авторська робота Поліни Петровець.


Брошка підійде під легкий та теплий одяг майже любого стилю, а також чудово доповнить шарф, палантин, сумку чи головний убір. 

Матеріали: натуральна вовна Мериносу, а також намистини натурального каміння Мохового Агату, Кварцу, Цоїзиту, Гранату та Яшми, намистини Скла ручної роботи Керамічні намистини, фурнітура бронзового кольору - біжутерний сплав, основа брошки(темного бронзового кольору) - металева з подвійною застібкою: шпилькою та "крокодильчиком".

Розмір брошки: приблизно 10,5 см. х 11,0 см.

Брошка упаковується у крафтову коробочку, а за додаткову оплату - у брендовану дерев'яну скриньку.

Певна частина грошей підуть на підтримку Збройних Сил України.

Звертаю Вашу увагу на те, що реальний колір роботи може відрізнятися від фотографій на сайті (це  залежить від налаштуваннь мого і Вашого моніторів).

Копіювання і розміщення в інтернеті зображеннь і описів з цього сайту дозволяється лише з вказівкою посилання на сайт: poli-art.com.ua

Приєднуйтесь до сторінки у Фейсбуці : https://www.facebook.com/tmpoliart , щоб слідкувати за новинками та приймати участь в розіграшах подарунків!

YWM4MzZi