Introduction » За видами подарунків / виробів » Авторські прикраси » Комплект чокер і сережки з лемпворку, содаліту та баламутів "Равликові Історії"


        

Комплект чокер і сережки з лемпворку, содаліту та баламутів "Равликові Історії"

 

Availability: Для примера
Product no.: У0823
Цена:
0 грн (Неплательщик НДС)

into the basket:
  шт.  

Комплект чокер і сережки з лемпворку, содаліту та баламутів "Равликові Історії"

Авторська робота Поліни Петровець.

 

А як Вам Равлики? Якщо Вам, як і мені, вони милі та ніжні - то для Вас в мене є чудова новина -  я зробила прикрасу з Равликами! Це такий чокер чи кол'є... І сережки до них!

Ніжно та тендітно!

Равлики - це муранське скло ручної роботи, зроблені тендітними руками Охтирських майстринь. Вони(равлики) мають чарівний колір і виглядають неймовірно живими. Намистини - содаліту, баламутів та бронзова фурнітура.

Все в одиничному екземплярі!

По секрету скажу, що є ще і браслет, що повністю підходить під цей комплект: https://www.poli-art.com.ua/braslet-z-lempvorky-nefrity-i-granaty-dykh-ki-va-d1894.htm

Матеріали: намистини Равлики - Лемпворк (муранське скло ручної роботи) та натуральне каміння Содаліту та Баламутів, а також металеві намистини та фурнітура бронзового тону - біжутерний сплав.

Розмір чокера: 40,5 см. - 48,5 см. (довжина регулюється)

Розмір сережок: приблизно 4,5 см.

 

Комплект у брендовану дерев'яну скриньку (як на фото).

 Певна частина грошей (не менше 30%) підуть на підтримку Збройних Сил України.

Звертаю Вашу увагу на те, що реальний колір роботи може відрізнятися від фотографій на сайті (це  залежить від налаштуваннь мого і Вашого моніторів).

Копіювання і розміщення в інтернеті зображеннь і описів з цього сайту дозволяється лише з вказівкою посилання на сайт: poli-art.com.ua

Підписуйтесь на сторінку у Фейсбуці: https://www.facebook.com/tmpoliart, щоб бачити новини та брати участь у розіграшах призів!

NWJhZjBhNT