Introduction » ~ Майстер-класи » Детские МК » Майстер класс "Кокодама"


        

Майстер класс "Кокодама"

 

Product no.: МК0026
Цена:
0 грн (Неплательщик НДС)

into the basket:
  шт.  

Кокодама на зрізі дерева / Кокодама в кашпо макраме

Вартість МК розраховується під конкретний запит і залежить від кількості людей, складності та кількості роботи, кількості годин тощо

Вік учнів - від 8 до 110 років.


Кокадама – це мистецтво створення композицій у вигляді куль з ЖИВИМИ рослинами.

Цей вид флорістичної творчості виник в Японії. Деколи рослину у вигляді кокадами називають «банзай для бідних».

По правилам, він формується з земляної кулі з мохом і в середину якої висаджується рослина. Рослина може бути любою, головне невеликою. Догляд за кокадамою здійснюється в залежності від виду рослин, що посаджені в кулю. Полив рослини здійснюється шляхом занурення кулі у воду. Вона напитується вологою і рослина добре себе почуває. Для зручності догляду можна використовувати кактуси і сукуленти.

Вони дуже гарно виглядають у кулях з мішковиною та мохом, а головне зовсім невибагливі у догляді. Розмір куль 10-12 см.

Вона може бути зроблена на підставці зі зрізу дерева чи у вигляді підвіски з макраме.

Для зручності утримання таких куль в квартирах, офісах та будинках, виготовляэмо кокадами з основи, що не протікає і декоруємо її мішковиною та мохом.У зв’язку з тим, що кокадама має натуральне оздоблення вона ідеально підходить для інтер’єру у скандинавському, східному стилі, у стилі лофт, бохо.

Що цікаво, що така рослинка буде дуже доречна с стилі мінімалізм. Уявіть таку незвичайну прикрасу свого житла, робочого столу вдома чи в офісі!

 

Звертаю Вашу увагу на те, що реальний колір роботи може відрізнятися від фотографій на сайті (це  залежить від налаштуваннь мого і Вашого моніторів).

 

Цей Мк, як і будь який інший є авторською розробкою та інтеректуальною власнітю Поліни Петровець.

 

Копіювання і розміщення в інтернеті зображеннь і описів з цього сайту дозволяється лише з вказівкою посилання на сайт: poli-art.com.ua

 

Підписуйтесь на сторінку у Фейсбуці: https://www.facebook.com/tmpoliart , щоб бачити новини та брати участь у розіграшах призів!

NjI4NWI2ZT