Introduction » ♥ Корисні статті ♥ » Нефрит (лікувальні та магічні властивості)


        

Нефрит (лікувальні та магічні властивості)

 

Цена:
0 грн (Неплательщик НДС)

Напівдорогоцінний камінь Нефрит – це один з найшановніших каменів сходу, про який ходить безліч легенд та вірувань. Насамперед – це камінь безсмертя, так його називали у багатьох частинах світу.

Нефрит має переважно зелений колір, а точніше його відтінки. Саме зелених відтінків нефрит найчастіше зустрічається в прикрасах.

 

Лікувальні властивості


Вважалося, що нефрит – це панацея від всіх хвороб. Його носили на собі і тим самим захищали від хвороб весь організм. У давні часи нефрит перемелювали на порошок і застосовували в  якості ліків. Нефрит позитивно впливає на роботу нирок, шлунку та кишківника. Вважається, що камінь полегшує пологи.

При носінні кулонів, намист та браслетів можна позбутися нічних кошмарів та нормалізувати сон.

Нефрит часто використовується у виготовленні засобів для масажу. Вважається, що проведення камінням по обличчю, його змоложує та вирівнює зморшки. Також камінь знімає запалення в організмі.

 

Магічні властивості

У магічному використанні нефрит ще популярніший. На сході вважається, що цей камінь – це камінь Мудрості, Вічності, Неба та Землі. Нефрит надає сил та енергії своєму хазяїну, та особливо корисний слабким духом людям та тим, хто постійно невдоволений життям. Нефрит виховує працьовитість, витривалість, напористість та концентрацію уваги. Камінь допомагає справлятися з проблемами, знаходити вихід з проблемних ситуацій. Нефрит допомагає набути стабільність в житті, отримати постійне джерело доходу для людини, що працює руками. Для жінок, що мають сім’ю камінь допомагає зберегти сімейне щастя. Для тих, хто шукає свою половинку, камінь допомагає знайти прихильників, убезпечує від зайвих контактів з непотрібними людьми. Допомагає знайти внутрішню гармонію.

 

Камінь цікаво реагує на ваші дії. В залежності від ваших вчинків він може змінювати колір. Потемніння каменю говорить про те, що ви в стані застою, не бажаєте змінюватися, вдосконалюватися та рости.

 

І найголовніше! Нефрит подовжує життя впливаючи на якісну складову – здоров’я, щастя, радість, гармонію. Камінь змінює свідомість людини, додаючи духовності.

 

Нефрит підходить для будь-якого Знаку Зодіаку, проте найбільш корисний для Близнюків, Риб, Козерогів, Діви.

 

Як носити

Носити камінь можна і різних виробах: браслети, сережки, намиста, брелоки, закладки, підвіски, чотки, пірамідки тощо. Прикраси можна зробити комбіновані з декількох каменів (тоді вони несуть енергію та дію сплітаючись та комбінуючись один з одним), а можна з моно (один вид каменю). Найкраще коли камінь має можливість  торкатися до тіла, тоді він найкраще взаємодіє з власником.

Виріб з потрібним каменем можна обрати в каталозі або замовити індивідуально. При замовленні індивідуально ми можемо відштовхуватись від вашого бажанні взаємодії на якесь направлення (бізнес, здоров’я, відносини, навчання тощо), від кольорової гами та стилю прикраси (етно, сучасний, романтичній тощо). Або використовувати каміння під планету вашого народження (день, зодіак тощо).

 

Як чистити та заряджати вироби з каменю в іншій статті.


Автор - Поліна Петровець.

Використання текстів та зображень можливо виключно з посиланням на сайт: poli-art.com.ua

ZDc0NG