Introduction » ♥ Корисні статті ♥ » Подарунки - компліменти


        

Подарунки - компліменти

 

Цена:
0 грн (Неплательщик НДС)

into the basket:
  шт.  

Що таке Подарунки-компліменти? Це маленькі подаруночки, які не вимагають багато грошей на їх купівлю, але показують, що ви не байдужі до людини і приділили їй свою увагу.


Найчастіше та й найзвичніше у якості подарунку-компліменту люди дарують шоколадку. Ніби і дрібничка, але приділена увага. Більшим компліментом є звичні «подяки» - коробка цукерок або пляшка алкоголю. Але зараз, коли щодня з’являється безліч ідей та цікавинок, використовувати банальні пережитки минулого не на часі. Подарунком-компліментом може бути будь що при правильній подачі: шоколадка, цукерки, кава, чай, мило, сіль та бомби для ванни, свічки, пряники, листівки, алкоголь, рушнички, банки з побажаннями тощо.

 

Отже, що саме можна подарувати в якості маленького подарунку-компліменту?

  1. Мило ручної роботи або бомби для ванни в коробочці з дизайном до потрібного свята. Мило на натуральних інгредієнтах з ефірними маслами – це корисно, незвично і цікаво. При зовсім бюджетній ціні, воно має вигляд недешевого подарунку і приємно порадує того, кому ви хочете приділити увагу.

 

2. Шоколадка-комплімент або кава чи чай-комплімент. Це красиво оформлена шоколадка/кава/чай з використанням квітів з цукерочками всередині та іншого декору, знов ж таки до потрібного свята.


 

3. Букет з цукерок або композиція з цукерок. Це дуже цікавий варіант подарунку, так як дає можливість зробити букет чи композицію з урахуванням  інтересів людини, якій робиться подарунок. Розмір букету чи композиції, а відповідно і вартість можна зрегулювати.


 

4. Банка з побажаннями, завданнями або передбаченнями. Це дуже цікавий подарунок, тому що банки бувають з багатьма варіантами наповнення. З одного боку – це 3Д-листівка, з іншого – керівництво до дій або гра. Банка – це вкрай незвичний подарунок, особливо якщо підібрати близьку тематику до інтересів людини.

 

 

5. Декор алкоголю. Часи, коли подарунок пляшки алкоголю виглядав нормальним, пройшли. На сьогодні виробники прагнуть додати своєму товару цікавіший і «дорожчий» вигляд вигадуючи нові варіанти форм і оздоблення пляшок, а також поміщаючи їх в коробки-упаковки.

Та є кращий варіант, який зовсім здивує людину, якій робиться подарунок – це авторський декор пляшки потрібного алкоголю в потрібному дизайні. Найкраще робити дизайн пляшки відштовхуючись від роботи, хобі, мрій та характеру людини, якій робиться подарунок.

 

 

6. Композиція з рушників і банних аксесуарів – тортик з рушників. Це дуже гарний варіант для любителів практичних речей. Бо тортик – це по суті – оформлення, а його компоненти – сам подарунок. Але така «подача» подарунку – це нестандартний підхід, що приємно здивує людину. Ще приємність такого подарунку – це 2 в 1 – подарунок і букет в одному тортику!

 

 

 

Використання подарунку-компліменту значно ширше, ніж можна подумати. По-перше, це просто невеликий подарунок, по-друге, це часто замінник букету (у випадку з букетом з цукерок або тортиком з рушників), по-третє, це ніби конверт для суми грошей, які даруються (наприклад, не просто конверт з грошима, а шоколадка з букетиком з квітів з цукерочками з грошима всередині), по-четверте – це листівка з привітаннями (як у випадку Банки «Вітаю» - 50 привітань у віршованій та прозаїчній формі).

 

Будьте оригінальними!

Звертайтеся! Я зроблю подарунок цікавим, незвичним і красивим!

 

 

 


MGM4N2Q0