Introduction » За видами подарунків / виробів » Натуральна косметика » СПА набір "Лавандова ніч" від ТМ «Poli- Art» (сіль для ванни, саше, 4 трюфелі)


        

СПА набір "Лавандова ніч" від ТМ «Poli- Art» (сіль для ванни, саше, 4 трюфелі)

 

Availability: Для примера
Product no.: ПННКМ0022
Цена:
0 грн (Неплательщик НДС)

into the basket:
  шт.  

СПА "Лавандова ніч" набір від ТМ «Poli- Art»

Склад:

1. Флорентійське Саше з ефірною олією Лаванди.

2. Сіль для ванни з відваром волошок, оліями по догляду за шкірою та ефірною олією Грейпфруту, з сухими квіточками волошок (400 грам).

3. Трюфелі для ванни з волошками та запахом Грейпфруту (схожий продукт з бомбами, але они менше шиблять, бо містять багато олій для догляду за шкірою.

4. Новорічний декор (під інші свята може буди оздоблений в іншому варіанті)

Набір упакований в буковий шпоновий кошичок  з наповменням з деревяної стружки та новорічним декором.

 

Наголошую! Косметика для тіла з натуральних інгридієнтів. На основі відварів трав, олій для догляду за шкірою та ефірних олій. Не має штучних барвників та ароматизаторів.

 

Такий набір буде прекрасним подарунком до любого свята для дівчини та жінки, які обожнюють СПА процедури.

 

Увага! Враховуйте особисту переносимість компонентів! Слідкуйте за дітьми - всі компоненти дуже приємно пахнуть, може виникнути бажання попробувати на смак!

Тільки для зовнішнього використання!

 

Звертаю Вашу увагу на те, що реальний колір роботи може відрізнятися від фотографій на сайті (це  залежить від налаштуваннь мого і Вашого моніторів).


Копіювання і розміщення в інтернеті зображеннь і описів з цього сайту дозволяється лише з вказівкою посилання на сайт: poli-art.com.ua

 

Підписуйтесь на сторінку у Фейсбуці: https://www.facebook.com/tmpoliart, щоб бачити новини та брати участь у розіграшах призів!

NDc4Mjhj